Despre noi

Despre noi

De ce Centrul de Nutritie SlimLife?

Ati tot incercat sa slabiti si nu ati reusit?


Centrul de Nutritie Slim Life va ofera solutia: dieta personalizata pentru sanatatea si frumusetea dumneavoastra, fara medicamente si fara foame.

La Slim Life beneficiati de regim dietetic personalizat, fara sa va infometati, fara pastille si cel mai important sa va mentineti cu usurinta greutatea atinsa.

Gastronomia este tehnica alimentatiei ce difera la fiecare organism in parte si depinde de varsta, activitatea zilnica, greutatea initiala, bolile asociate si metabolismul fiecarui pacient.

Nu conteaza doar cantitatea sau numai caloriile produselor alimentare ci si combinatile intre ele. O evaluare corecta a parametrilor si prescrierea unui regim personalizat, in modul in care sa se poate respecta de catre pacient, fara a impiedica activitatea zilnica si de a-si mentine greutatea ideala se poate realiza de catre medicii nostri la Centrul de Nutritie Slim Life.

Slim Life este un centru de slabit deschis curand intr-o locatie noua.

Nutritionistii nostri sunt cunoscuti la nivel national pentru succesul rezultatelor pe pacientii lor.

Medicii Slim Life au numeroase articole despre nutritie publicate in reviste de profil si ziare (EVENIMENTUL ZILEI, JURNALUL NATIONAL, FELICIA, COSMOPOLITAN, BEAU MONDE, CLICK, LIBERTATEA, ADEVARUL ETC), precum si numeroase aparitii TV (Ce se intampla doctore – PROTV, Traieste sanatos – Antena2, Viata e frumoasa – B1, Doctore – B1, Tinerete fara batranete – Digi24, etc)

Lasa-te pe mana profesionistilor!

Testimoniale

  • 1
  • 2

“La data de 13 ianuarie "paseam sfios pe holul cabinetului tau" purtand pe umeri o greutate de 104 kg...pe 13 aprilie incheiasem procesul de slabire si ajunsesem(fara prea mari eforturi)...

Read more

“Din marturisirile omului obez....:)..as putea preciza disperarea omului obez care porneste catre cabinetul vostru, pentru prima oara. Sunt multe cazuri si difera unul de celalalt...sa ne referim numai la omul...

Read more

Urmareste-ne pe Facebook: