Cum sa fii mereu in forma

Cum sa fii mereu in forma

Vrei să fii mereu în formă? Asocierea alimentelor este cheia

Dietele sunt rareori o soluţie la îndemână pentru cei care au o viaţă profesională intensă cu un program strict. Asocierea corectă a alimentelor poate fi însă o soluţie nu doar pentru probleme ca obezitate, balonare, diabet, afecţiuni hepatice sau cardiovasculare, dar şi pentru a fi mereu în formă.

 Specialiştii spun că, prin combinarea corectă a alimentelor, grăsimea poate fi arsă în mod adecvat, deoarece în organism nu mai rămân particule de hrană nedigerate. Cu toţii ştim deja că nu este indicat să combinăm carnea cu cartofii sau orezul cu sosuri grase, că nu este bine să mâncăm fructele după masă ca desert sau prăjiturile cu mese consistente în grăsimi. Principala problemă este că unele alimente se digeră mai repede decât altele, iar enzimele necesare digestiei diferă în funcţie de tipul de aliment, ca şi condiţiile în care loc o absorbţie bună. Pentru a fi digerate, proteinele au nevoie de sucuri digestive rapide, în vreme ce carbohidraţii necesită sucuri alcaline. Printre efectele asocierilor bune se pot lua în considerare creşterea energiei şi o mai bună vitalitate.

 Ce câştigăm şi ce pierdem

 Asocierea adecvată a alimentelor:

-  Ajută organismul să ardă mai eficient  grăsimile
- Asigură absorbţia maximă a substanţelor nutritive, a enzimelor şi a proteinelor
-  Previne eructaţiile, balonarea, formarea gazelor intestinale şi indigestia
-  Previne cele mai multe probleme corelate cu obezitatea

Testimoniale

  • 1
  • 2

“La data de 13 ianuarie "paseam sfios pe holul cabinetului tau" purtand pe umeri o greutate de 104 kg...pe 13 aprilie incheiasem procesul de slabire si ajunsesem(fara prea mari eforturi)...

Read more

“Din marturisirile omului obez....:)..as putea preciza disperarea omului obez care porneste catre cabinetul vostru, pentru prima oara. Sunt multe cazuri si difera unul de celalalt...sa ne referim numai la omul...

Read more

Urmareste-ne pe Facebook: